четвер, 11 грудня 2014 р.

Миколай іде Різдво веде!



     Наближається улюблене свято дітей - День Святого Миколая. Батьки чемних та слухняних діток (і не тільки) вже зараз починають готуватись до свята. Пропонуємо вам ознайомитись з цікавими та пізнавальними книжками, які стануть найкращим подарунком від Святого.


Кириченко В.Ю.Різдво. Книга, в якій сховалася душа/Віталій Кириченко. –К.:Видавництво «Майстер –клас»,2012.- 44с.:іл.

Іноді здається, що тебе ніхто не любить, що весь світ відвернувся від тебе, що ти самотній і занедбаний…Але це не так! Придивися уважніше, згадай добрі справи і вчинки близьких людей та приготуйся до дива!

 

Книга, яку треба  прочитати до дня Святого Миколая. –К.:Видавництво «Майстер –клас», 2014. -48с.:іл.

Як зробити так, щоб дитина відчула наближення   свята, сповнилася  очікуванням  подарунка, святковим настроєм? Як пояснити  малюкові, хто такий святий Миколай і чому він приносить подарунки? Саме для цього ми створили книжечку, ви тримаєте в руках. Читайте її разом з дитиною – і дива не оминуть  ваш дім у день Святого Миколая.

 Масло О.С. Новий рік у хрещеної. Правдиві історії і трошки чарів/Олена Масло.-К.:Видавництво «Майстер –клас»,2013.-48с.:іл.

Ця книга білоруської  письменниці –казкарки Олени Масло із заворожливими  ілюстраціями відомого художника Володимира  Довгала –чудовий подарунок до Нового року. Вона дуже добра і дарує святкову атмосферу. А головне, що в ній заховано декілька секретних рецептів від звичайної дівчинки Віки та її незвичайної хрещеної, які допоможуть підготувати  чарівне новорічне свято.


Масло О.С. Різдво у хрещеної. Правдиві історії і трошки чарів/Олена Масло. –К.: Видавництво «Майстер –клас», 2013. -49с.:іл.

У ваших руках продовження книги «Новий рік у хрещеної». У ньому чудова письменниця –казкарка Олена Масло і відомий художник Володимир Довгяло розкажуть про нові пригоди звичайної дівчинки Віки та її незвичайної  хрещеної, котрі знову поділяться з вами чарівними рецептами й секретами створення справжнього різдвяного свята.


Нестайко В.З. Ковалі щастя, або Новорічний детектив/Всеволод Нестайко. –К.:Видавництво «Майстер –клас»,2011. -48с.:іл.

Новий рік ось –ось настане. Але назріває справжня катастрофа: лихий чаклун Зландій викрадає у Ковалів Щастя чарівний мішок зі щастинками –золотинками –тепер діти не отримають подарунків від Діда Мороза і будуть нещасними. Та чи здійсниться злодійний план, коли за справу взявся довідчений детектив Бровко Барбосович? Захоплююча детективна новорічна казка видатного дитячого письменника Всеволода Нестайка з ілюстаціями відомої художниці і режисера мультиплікації Наталії Чернишевої.

 Нікітінський Ю.В. Діди Морози цілий рік/Юрій Нікітінський. –К.:Видавництво «Майстер –клас»,2013. -32с.:іл.

Скільки на світі Дідів  Морозів – один чи багато? І чим зайнятий Дід Мороз   цілий рік? Невже він сидить у краю вічної зими,знемагаючи від нудьги в очікуванні свіжого Нового року? Наша весела книга всім відповість на ці запитання. Виявляється, що життя Діда Мороза завжди дуже цікаве і насичене кумедними історіями. Повірте, його можна побачити на вулиці навіть улітку,якщо,звичайно, ви такі ж спостережливі, як письменник Юрій Нікітінський і художник Наталія Чернишева.

 Робінсон Барбара. Найкраща (найгірша) у світі Різдвяна вистава: повість/Барбара Робінсон. –Тернопіль: Навчальна книга –Богдан, 2014. -80с.:іл.

Звичайна і традиційна різдвяна вистава в маленькому американському містечку раптово, завдяки втручанню зграї юних шибайголов Гердманів, стає не такою звичною і аж ніяк не традиційною. Що вигадають діти, які не знають історії Різдва, і чим це обернеться для мешканців  містечка –читайте у дотепній, кумедній і глибоко Різдвяній повісті.


Роньшин В.М. З Новим роком, Діду Морозе!: казкова фантастика в пятьох новорічних подарунках/Валерій Роньшин. –К.:Видавництво «Майстер клас», 2013. -56 с.:іл.

Якщо ми нічого не плутаємо, то ця історія почалася кілька мільярдів років тому в перпендикулярному космосі паралельного світу…Ну, згодом ви й самі розберетеся, що й до чого. Та ми впевнені: це чістісінька правда, позаяк усе відбувалося з Дідом Морозом. Не вірите? А дарма! Бо той, хто не вірить у Діда Мороза, в Новий рік залишиться без подарунка. О-о-о-о, які в нього подаруночки!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар