неділю, 24 лютого 2019 р.

Патріотична година


«Минуле в пам’яті живе, сьогоднішнє в душі палає»

  На патріотичну годину «Минуле в пам’яті живе, сьогоднішнє в душі палає» зібрались читачі в бібліотеці-філії №3 для дітей м. Ковеля, щоб вшанувати пам’ять героїв України, які віддали своє життя за Незалежність і Свободу своєї країни.
     Під час заходу було проведено паралелі подвигу героїв, які загинули під станцією Крути 29 січня 1918 року і подвигу новітніх героїв, які віддали своє життя на Євромайдані під час Революції Гідності 20 лютого 2014року, яких назвали Небесною Сотнею.
     За допомогою інформаційних відеороликів присутні переглянули сюжети про трагічні події того далекого буремного 1918 року і зовсім недалекого 2014 року. Вдивляючись в обличчя Героїв, немовби проходили місцями звершення їхнього невмирущого подвигу.
     Учні 7 класу ЗОШ № 6 Михеєва Олександра, Ісакова Єлизавета, Шуст Анна, Дмитрук Світлана, Базильчук Анна, Шимейко Роман декламували вірші, присвячені тим трагічним подіям.
     Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять героїв. На завершення зав. бібліотекою В.М. Стеренчук ознайомила присутніх з літературою про героїчні події нашої історії, представленою на книжковій виставці «У кожного любов своя і свій найкращий край» .


                Матеріал підготувала  бібліотекар 
 бібліотеки-філії №3 для дітей  Боярчук О.В.





Немає коментарів:

Дописати коментар