пʼятницю, 1 листопада 2019 р.

Підсумки обласної вікторини


    29 жовтня 2019 року у Волинській обласній бібліотеці відбулося Свято нагородження переможців обласної літературної вікторини «Душею журавліла до Волині», присвяченої 170-річчю від дня народження Олени Пчілки. Організаторами конкурсу є управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, Волинська обласна бібліотека для дітей. Метою та завданням вікторини є популяризація української мови та літератури, залучення підростаючого покоління до художнього слова, поглибленого вивчення творів Олени Пчілки, літератури про життя і творчість письменниці, активізація роботи бібліотек.
    На конкурс представлено 102 роботи.
  Свято нагородження переможців вікторини відкрила директор Волинської обласної бібліотеки для дітей Наталія Граніч. Зі словами привітання до переможців звернувся перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, начальник управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольга Чубара, голова журі, член Національної спілки письменників України Клавдія Корецька.
  
   Переможцями  від Ковельщини стали:

I місце:
Денищук Богдан (3 клас, с. Білашів, Ковельський район);

 II місце:
Смаль Вероніка (2 клас, м. Ковель);
Прадійчук Дарина (9-В клас, м. Ковель);

III місце:
Романюк Владислав (6 клас, с. Любитів, Ковельський район).

   Подяки та заохочувальні призи отримали також  Дудік Анна ( 4 клас, м. Ковель), Оліфірович Юлія, 7 клас, с,Кричевичі Колодяжненської ОТГ),  Сахарук Христина, 7клас, с.Черемошне  Колодяжненської ОТГ).




Немає коментарів:

Дописати коментар