четвер, 6 лютого 2020 р.

Що робити якщо...?


    Про ситуації, які можуть трапитися з вами, любі друзі, по дорозі до школи і на вулиці йшлося на зустрічі з волинськими патрульними у Ковельському відділку поліції. Відбулася вона у форматі активної пізнавальної гри – квесту  з різноманітними завданнями та підказками. До таких заходів освітнього спрямування з патрульною поліцією вже вкотре долучається  Ковельська районна бібліотека для дітей. Ось і в цей раз координатор проекту з  особистої безпеки з патрульною  поліцією  бібліотекар  Іхо А.Ф. працювала з дітьми  над виготовленням  світловідбиваючих  флікерів,  які згодом  учасники  квесту прикріпили  до наплічників.





Для  дорослих  та  дітей нова  книжечка:

     С. В. Казьміна, В. В. Баланова.   Нестрашна  енциклопедія  безпеки  для дорослих  та  дітей. Як навчити дитину правильної поведінки без залякувань і погроз / С. В. Казьміна, В. В. Баланова — Харків : Вид. група «Основа», 2019. — 96 с.



     Безпека життя дітей турбує кожного. Як зробити так, щоб малюки скрізь і завжди почувалися повністю захищеними від будь-яких неприємностей? Ця книга — своєрідна пігулка для батьків від переживань за безпеку дітей.
     З книги ви дізнаєтеся про те, як захистити свою дитину від викрадача в реальному житті, від педофіла — у віртуальному; як зрозуміти, що дитина готова до самостійних прогулянок і походів до школи, як навчити її розпізнавати небезпеку й уникати її; як забезпечити безпеку дітей удома, в парку, на вулиці.
    Книга адресована як допитливим дітям, так і дорослим — дбайливим батькам, бабусям і дідусям.



Немає коментарів:

Дописати коментар