середу, 9 березня 2011 р.

ІІ-ий етап Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач - 2011" завершено.

          З лютого 2011 року в бібліотеках,  що обслуговують дітей,  триває Всеукраїнський конкурс "Найкращий читач України - 2011" серед учнів 6-7 класів.
          Організаторами Конкурсу є: Громадська організація "Форум видавців" (ініціатор) та  Національна бібліотека України для дітей.
          3-го березня переможці першого етапу конкурсу із бібліотек-філій Ковельського району та міста Ковеля зібрались в центральній районній бібліотеці,  щоб традиційно  позмагатися за звання "Найкращий читач району - 2011".

          Обов'язковою умовою у другому етапі конкурсу було заповнення анкет та внесення до читацьких щоденників відгуків про прочитане.
          Діти постаралися:   і начитали багато, і читацькі щоденники у декого були незвичайної форми - "ромашка", "житні колоски", "чарівний звиток".


             Всі  вигадливі щоденники та книги,  які читались,  можна було побачити на книжковій виставці  "Із читацького щоденника". Допомагали в її оформленні активні читачі бібліотеки - волонтери.

          Діти розповідали про своїх улюблених героїв, відповідали на запитання журі, були активні під час книжкової розминки,  літературного марафону,  орієнтувалися у бібліотечному "терміналі".

                                     Журі та присутнім було що подивитись та послухати.


Музичні хвилинки дарували учні Ковельської школи мистецтв.


          Переможцями другого етапу Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України - 2011" визнано:

Микитюк Яну, 6 клас Вербська ЗОШ (бібліотеки-філії району)
        
                             Нагірного Володимира,  учня 6 класу ЗОШ №1 (міські бібліотеки)

          Вони представлятимуть Ковельський район на ІІІ-му етапі конкурсу, який відбудеться 29 березня в обласній бібліотеці для дітей в м. Луцьку.
          Переможцям та всім учасникам цього творчого змагання вручено енциклопедичні видання, придбані на кошти Волинського благодійного фонду "Майбутнє Волині". (голова фонду в м. Ковелі   Верчук І. В.)

          На радість нам є ще багато дітей, які замість прогулянок або розваг ходять до бібліотеки, які поряд з комп'ютерами й телебаченням люблять читати, малювати та фантазувати.

Немає коментарів:

Дописати коментар