пʼятницю, 15 березня 2013 р.

Кращий читач року

 
       Зробити книгу супутником  життя, а не тільки навчальних знань, був покликаний 2-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач року»,  започаткований Національною бібліотекою України для дітей, громадською організацією «Форум видавців», який вже вкотре відбувся у Ковельській районній бібліотеці для дітей. До програми конкурсу були залучені всі бажаючі користувачі  6 -7  класів районної бібліотеки для дітей та бібліотек-філій системи.
       Цього року  21 учасник змагались за звання «Найкращий читач району»  .
Їм було запропоновано прочитати якнайбільше книг з бібліотеки не за шкільною програмою , занотувати у свій читацький щоденник короткі враження про прочитане, намалювати героїв, що сподобалися найбільше, написати продовження своєї  улюбленої книжки.
      Перемогу  здобула  читачка  Люблинецької  селищної  бібліотеки , учениця 6 класу Кисляк Дарина із  гумористичною, пригодницькою книжкою відомого волинського письменника  Василя Слапчука  «Риба під парасолем». Вона представлятиме Ковельщину  як кращий читач району на  3-ому обласному  етапі конкурсу «Найкращий читач України» в місті Луцьку.


Учасники драматичного  гуртка "Дивослово" Палацу  учнівської  молоді (керівник Чарнюк Р.В.)
розвеселили  присутніх  виставою  "Дві  жабки"

Переможниця  конкурсу  Дарина  Кисляк

Учасники конкурсу  "Кращий  читач  року - 2013"


1 коментар:

  1. Вітання переможцям 2-го етапу Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач року".

    ВідповістиВидалити