четвер, 29 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання в Білинській сільській бібліотеці


 
Тиждень читання дитячого
В березні ми відкриваємо,
Книжку, хвилюючись трішки,
Палко зі святом вітаємо.
Бібліотеки чекають
Друзів своїх, читачів,
Стежку до знань відкривають,
Безліч даруючи див...

      Серед безлічі книжок – давніх та сучасних, серйозних та веселих – найкращі написані для дітей. Дитяча книга – це сонячний зайчик, бо є світлою і радісною. Саме в березні , коли так привітно світить весняне сонце, розпочинається Всеукраїнський Тиждень дитячого читання.
     У Білинській сільській бібліотеці  Тиждень дитячого читання розпочався зі свята казки «Ми до тебе, казко, в гості завітали».  У гості до бібліотеки завітали учні молодших класів, які побували на уявній телепередачі,  що монтувалася в різних студіях: «Інформаційній», «Театральній» та «Естетичній».   Журналісти «Інформаційної» студії, розкрили юним читачам поняття : що таке казка , якою вона буває. Тим часом  в «Театральній» студії монтувалася українська народна казка «Колобок», яку зіграли члени драматичного гуртка Будинку культури с. Білин.  В «Естетичній» студії панував  дух мистецтва.  Всі присутні оглянули казковий вернісаж ,  підготовлений найменшими  читачами.
     Протягом тижня  на читачів бібліотеки  чекали знайомства з книжковими новинками, літературними вікторинами , інтелектуальними іграми та інші цікаві заходи.
        Підготувала  зав.бібліотекою  Білинської  бібліотеки-філіії 
        Ковельської ЦБС Журавель О. М






Немає коментарів:

Дописати коментар