пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Книжкові новинки


  

    
   Юні  друзі!  Пропонуємо  вам  книжкові  новинки!  Перед  вами  неймовірні  та  захоплюючі  комікси!
    Видавництво  «Ірбіс  Комікси»  видало  для  вас  світовий  бестселер  про  Джероміно  Стілтона. 
    Це  ціла  серія  пізнавальних  та  водночас  веселих  історій,  у  які ви поринете  разом  із  симпатичними  героями.  



    Головним героєм є миша, що розмовляє, та живе в місті Мишанія  на Мишачому  острові . Це відомий  автор, Джеронімо Стілтон, який  працює журналістом і редактором газети «Гризун». 
    У нього є молодша сестра Тея Стілтон, двоюрідний брат Трап Стілтон і улюблений племінник, дев'ятирічний Бенджамін Стілтон. Джеронімо ерудований та врівноважений миш, який хотів би нічого кращого ніж жити спокійним життям. Однак він постійно потрапляє в далекі пригоди разом з Теєю, Трапом і Бенджаміном.
    Друзями Стілтонів є професор Амперіо Вольт, Патті Спрінг, Пандора та Пронира Пікпік, які допомагають їм у їх історичних місіях.
    Кожен з героїв має свої особливі риси та вміння. Тея — розумна та кмітлива, любить подорожувати  та, навіть, має чорний пояс з карате. Професор Вольт — відомий науковець, який винайшов Супермишину (машину часу). Пронира Пікпік — приватний детектив. А Трап Стілтон — жартівник  та ласун. 
Разом  із  головними  героями  ви  помандруєте  у  Єгипат  на  будівництво  величного  монументу  -  Сфінкса,  відкриєте  секрети  Колізею  та  Ейфелевої  вежі,  дізнаєтесь  про паровий  двигун  та  перший  друкарський  верстат  і  ще  багато-багато  цікавого.
   Але  всі  ці  подорожі  не  легкі  -  наші  герої  мають  завдання  зупинити  злих  котів-піратів, які  віднайшли спосіб подорожувати в минуле на своєму котольоті, щоб змінити  історію планети на свою користь.
    Події переносять героїв коміксів у різні епохи — Античний Світ, Середньовіччя, Ренесанс, де вони захищають Леонардо да Вінчі, Марко Поло, Гутенберга, Моцарта та інших відомих історичних постатей, щоб їхні твори та винаходи дійшли до наших часів в такому вигляді, в якому ми їх знаємо.
    У кожному коміксі подаються історичні факти, таким чином ви  не лише поринете  у захоплюючий сюжет, а й дізнається багато цікавого з історії світу.
    Отож,  відправляйтесь  у  подорожі  і насолоджуйтесь  пригодами, читаючи ці книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар