вівторок, 20 серпня 2019 р.

Пізнай цікаво рідний край

Книга-мандрівка  Україна



     «Книга-мандрівка. Україна»  від креативної агенції Green Penguin це 1200 непересічних фактів про Україну та українців. В  книзі не лише найдивовижніше, але й найважливіше, що варто знати про Україну: унікальні місця, де слід побувати, культурні здобутки, видатних особистостей та поворотні моменти, що вплинули на хід історії та життя кожного українця. Це креативний два-в-одному підручник та довідник, де в якості ілюстрацій використано метод інфографіки. Як відомо, інфографічні зображення набагато краще запам'ятовуються, у порівнянні зі звичайними.
     Власне, що робить цю книжку такою унікальною? Це, щонайперше, прецікавезна добірка фактів-брендів про кожну область України, плюс, ще окремо про чотири міста - Київ, Львів, Одеса та Харків. Це -  цікавинки про історичних осіб, відомі архітектурні пам'ятки, знакові місцини, рослини, тварини... Виділити якусь область -- просто неможливо: кожна настільки класно представлена, що так і кортить побачити усі красоти рідної землі на власні очі!
     Ця книга створена з відкриттів, і авторки  проекту Ірина Тараненко, Юлія Куликова та вся  команда Green Penguin сподіваються, що з нею ви зможете поглянути на Україну по-новому. Це видання — не лише для дорослих, але й для родинного читання з дітьми, для українців і всіх, хто хоче дізнатися більше про нашу країну.

Немає коментарів:

Дописати коментар