вівторок, 30 січня 2024 р.

Патріотичний пазл

  День 22 січня 1919 року назавжди залишиться в історії українського народу як свято Соборності України. Це був один з найпрекрасніших моментів нашої історії. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація.
Соборність України — це єдність усіх українців навколо головних ідей нашого майбутнього. Це неподільність наших земель: від Києва до Севастополя, від Донецька до Львова. Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії.
Учні 5-А класу ліцею «Оберіг» завітали до бібліотеки, щоб більше дізнатися про це свято, Подивились на екрані кадри хроніки про об’єднання нашої країни, подорожували містами України, дізналися цікаві факти, відповідали на запитання жартівливої вікторини, відгадували предмети з життя та побуту українців в таємничій скриньці та грали в гру «Хто я? Знамениті українці». На маленьких картах діти написали свої побажання рідній Україні та створили з них свій ланцюг єдності.




Немає коментарів:

Дописати коментар