вівторок, 17 вересня 2019 р.

Куточок Європи


   Куточок Європи в районній бібліотеці для дітей – чудова нагода розважитися  та дізнатися  багато цікавих речей про унікальну культуру  й багатовікову історію  європейських країн.
    Книгами, які представлені тут,  скористалися читачі Ковельської районної книгозбірні для дітей, учні 6 класу ЗОШ №8, взявши участь в інформаційному калейдоскопі «Стати Європою, щоб бути Україною». Дітям цікаво було ознайомитися з деякими фактами історії Європи та Євросоюзу, особливостями побуту європейських країн.
     Команди хлопців та дівчат -  «Розумники» і «Розумниці» разом зробили  «10 кроків до Європи». Ці кроки – етапи конкурсів, які підтверджують  ерудицію і знання європейських країн: «Географія», «Наука», «Література», «Історія», «Міста», «Країни», «Культура», «Архітектура», «Кулінарія», «Особистості». Найцікавіше було складати карту Європи з пазлів та «готувати» салат «Олів’є».
     Діти, які вже побували в країнах Євросоюзу, поділилися враженнями від побаченого.
       Впевнену перемогу здобула команда «Розумниць» (капітан Смородінова Маряна).  «Розумники» (капітан Комісаров Назар) теж показали хороші знання.















Немає коментарів:

Дописати коментар