неділю, 4 квітня 2021 р.

Конкурс екомалюнка

 Волинська обласна бібліотека для дітей запрошує взяти участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ», який проводить Національна бібліотека України для дітей, Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, Благодійна організація «Фонд Миколи Томенка «Рідна країна», Державна екологічна інспекція України, ТОВ Видавництво «Ранок» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Української асоціації працівників бібліотек для дітей 



Умови конкурсу:

У Конкурсі беруть участь діти 6-18 років у 2-х вікових категоріях: 

– читачі-учні 1-5 класів; 

– читачі-учні 6-11 класів. 

 На Конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи у кожній віковій категорії. 

 Конкурсні роботи готуються за тематичними напрямами:

- Наше майбутнє зелена і чиста планета

- Збережемо свій рідний край

- Скажемо «Ні» забрудненню Землі

Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують за напрямом малюнок у довільній графічній, живописній формах, виконаний олівцями або фарбами у форматі А3, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення сучасної чи майбутньої екологічної ситуації у світі. 

На Конкурс приймаються виключно оригінальні індивідуальні та колективні малюнки.

Роботи мають надсилатися із коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, дата народження, домашня адреса (поштова), адреса електронної пошти, телефон для зв’язку; для колективних робіт – додати ПІБ керівника художнього гуртка. 

Малюнки переможців будуть презентовані на виставці у Національній бібліотеці України для дітей у Всесвітній день охорони довкілля (5 червня). 

 Переможців Конкурсу буде оголошено 1 червня 2021 року, у Міжнародний день захисту дітей, напередодні Всесвітнього дня охорони довкілля. Переможці отримають дипломи та призи. 

Роботи надсилати або приносити до Волинської обласної бібліотеки для дітей до 27 квітня 2021 року

(м. Луцьк, пр.Волі 37, 43010)

Малюнки, надіслані на Конкурс, авторам не повертаються. Роботи переможців І та ІІ турів зберігаються у НБУ для дітей та можуть бути використані у її подальшій роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар